zaterdag 31 augustus 2013

zaterdag 31 augustus

Hallo iedereen,
pfft 2 dochters hebben is kostelijk ze :s We zijn vandaag wat nieuwe kleren en schoenen gaan halen om het nieuwe schooljaar te starten, amaai m'nne frak! Denk da'k gewoon de komende 4 weken niet meer moet buitenkomen ai ai ai
Nu ja de meiden waren content en uiteindelijk zijn het wel dingen die ze nodig hadden zoals vb  elk 2 paar bottekes, sneakers en ballerina's. Een paar gekleurde jeansbroeken voor t'oudste en een paar frivole kleedjes voor ons jongste. Hopelijk komen ze nu niet direct aanzetten met grote facturen van t'school of anders moe'k maar ergens een bij jobke zoeken ze dan!
mijn dagplanning: ( volledig telvrij)

ontbijt:
platte kaas met crunshy delhaise

middagmaal:
sla en tomaat
geraspte wortels
2 hard gekookte eitjes
2 sneetjes ww brood

avondmaal:
gourmet


rijst
rauwkost
1 el pickels*
--> heb alleen het magere vlees uit de schotel opgegeten. Mijn kleine vleesmonstertjes hebben hun gesmeten op de gehakttoestanden :-)

tussendoor:
platte kaas
1 banaan
1 nectarine

Morgen gaan we es een kijkje nemen in de school van de dochters. We gaan kijken bij welke vriendjes ze in klas zitten en bij welke juf of meester. t'Wordt weer een spannende dag morgen hahaha
allez beste bloggertjes, tot morgen?
 Oh ja, ik wou ook nog eens een warm welkom meegeven aan het x aantal bloggertjes die laatst bijgekomen zijn. Dank je wel om mij een hart onder de riem te steken en ik hoop dat ik enige hulp kan bieden in het opstellen van eventuele dagplanningen. Als er vragen zijn of opmerkingen, voel je vrij om mij te bellen, mailen, skypen, bloemen te sturen, kadobonnen op te zenden etc. :-)

tot morgen schattekes -xx-


1 opmerking:

  1. Mmmm, die gourmet ziet er lekker uit en die groentjes ook. Uw leverancier zal wel niet bij mij in de buurt zijn :-P
    Heel goed bezig!

    BeantwoordenVerwijderen