vrijdag 19 april 2013

vrijdag 19 april --> frietjesssssssss

hallo iedereen,
Voila si het succes van de weegschaal gisteren wat verwerkt en dan nu een nieuwe week plannen :-)
Zoals al eerder misschien opgevallen is het bij ons op vrijdag frietjesdag. Een moment waar we eigenlijk met heel het gezin naar uitkijken. Vroeger stond er steevast een bezoekje aan t'frietkot op de vrijdagavondagenda, nu kiezen we voor de gezondere variant. Maar we genieten even hard hoor :-)

mijn dagplanning:

ontbijt:
200gr platte kaas (2)
30gr all bran plus (2)

middagmaal:
2 boterhammen (4)
1 kl boter (1)
1 sneetje light kaas (2) --> nog niet in de lidl geraakt voe de goedkopere versie
2 wortels

avondmaal:
150gr ovenfrietjes (5)
160gr biefstuk (4)
1kl olie (1)
champignons
3 el light room 4% (1)
1 el D&l light mayo (1)


tis op en t'was lekker

tussendoortjes:
1 peer
1 appel
1 ww candybar (2)
1 koekje (1)
 Dit samen maakt het perfecte totaal van 26 punten. Heb al mijn nieuwe spaarpotplanner afgeprint en die ziet er vòòr het weekend zo uit:

Zondagavond neem ik opnieuw een fotooke, al zou ik em toch graag relatief blanco houden deze week. tvalt af te wachten he hahaha. k'Heb allesinds nieuwe ijscoupes meegebracht van den aldi, moet wel nog de points uitrekenen.
Allez liefste bloggertjes, t'zal tot morgen zijn he, en misschien een vriend of vriendin warm maken om volger te worden van deze blog, zodat mijn aantal volgertjes nog een keer de hoogte in gaan. Nog 1tje en t'zijn er 40, wie o wie wordt mijn 40ste volger? In ieder geval de 40ste, gelieve je naam dan door te geven als je jezelf volger maakt :-)


4 opmerkingen:

 1. Mmmm, zag er heerlijk uit :-)
  En bij deze is je 40ste volger een feit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahaaa ellen, ben jij dat geworden :-) Heel erg bedankt, dit wordt een eervolle benoeming in mijn volgend blogbericht :-)

   Verwijderen
 2. had er goesting achter, vooral de frietjes, heb ik al vier maanden niet gegeten (wegens streng dieet, geen koolhydraten), enkel glutenvrij, geen aardappelen enz..., ik probeer deze week ook niet aan mijn spaarpot te komen en neem van mijn actieve punten, stimulans om te bewegen, je zijt goe bezig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé, zo'n spaarpotplanner heb ik nog nooit gezien...maar ja, ik plan dan ook veel te weinig (mijn tweede telvrije dag aan het doen voor deze week)

  BeantwoordenVerwijderen