woensdag 10 juli 2013

woensdag 10 juli --> shoppeuhn !!!!

hey hallo iedereen,
Gooh jeey, es een dagje volledig voor mezelf. Lekker shoppen in wijnegem shopping center. Wel jammer dat de helft omgebouwd/afgebroken was. t'Was weeral een tijdje geleden dat ik daar nog was geweest.
Portemonee was redelijk leeg toen ik terug huiswaarts vertrok :s ai ai
Vanmiddag dachten we een goeie keuze gemaakt te hebben naar gezond eten toe ( lees: hebben een kwartier naar de kaart zitten staren) Op de kaart stond: wokschotel van: tagliatelle met scampi, courgette en zongedroogde tomaten. Dus wat gebeurt er dan in het hoofd van een weight watcher? --> 7 punten onbeperkt tagliatelle, 5 punten onbeperkt scampi en die zongedroogde tomaten, die smijten we deruit!
Goed toch? Allez, dat dachten wij ook tot we ons uitpuilend bord kregen waar onze scampi's zwommen in de olie !!!!!!! Ai ai dan doet ne mens de moeite om goed de kaart te lezen en verstandige keuzes te maken. Mis dus!
nu, de rest van mijn dagplanning:
ontbijt:
havermout met melk (5,5)

middagmaal:
veel te vettige wokschotel (15)
t was wel eeeeeel lekker !

avondmaal:
1 yoghurt 0%
2 kiwi's
2 wortels

tussendoor:
2 bollen sorbet (6)
aardbeien

Pfft was al ongerust naar de weegschaal morgen, k'ben nu nog minder op mijn gemak. Nu in ieder geval ik heb er dubbel van genoten en ze kunnen het mij niet meer afpakken! k'Ben wel nog mijn les 17 van start 2 run gaan lopen en ik hoop met het stappen in t'shopping dat de schade toch min of meer beperkt blijft. Maar 1 ding weet ik al zeker! Ik ga niet meer aan mijn 5kg geraken voor het verlof (da's binnen 3 weken al)
Komen jullie mij morgen een hart onder de riem steken? Of misschien de ramptoerist uithangen naar het resultaat op de weegschaal hahaha?
Tot morgen!

2 opmerkingen:

  1. Eerst het resultaat van de weegschaal afwachten! Was vandaag zelf verbaasd dat er na mijn trip naar de Moezel toch nog 600 gram af was.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was een super dag en we hebben er toch veel om gelachen om ons eten! en twas idd super lekker! Ook al ist een plus deze avond onze mooie dag nemen ze toch niet meer af!

    BeantwoordenVerwijderen