zaterdag 9 maart 2013

Dag 37 --> boek- afhaaldag bij di vine :-)

Hallookes iedereen,
Weeral weekend seg! Gooh wa was dat met dat weer vandaag? beuh zo druilerig !
Gelukkig was er een zonnetje in m'n dag vandaag! Ik mocht mijn langverwachte boekje van Lindsay Coutteau gaan afhalen in taartboetiek Di-Vine in roeselare. Een gesigneerde versie dan nog wel, JEEY
Ooh da's toch zo'n lieveke die Lindsay.Anders is mijn dag heel goed verlopen. Heb mijn menu opgesteld voor de volgende week en netjes booschappen gedaan. Schoon binnen mijn punten gebleven, en genoten van een kopje koffie met 3 petit beurre koekjes.

Mijn dagplannning:

ontbijt:
2 ww boterhammen (3)
1 el perensiroop (1)
1 yoghurt 0% (1)

middagmaal:
2 ww boterhammen (3)
1 el pickels (*)
2 schelletjes ww salami (1)
sla

avondmaal:
Steak Champignon met frietjes:

120 gr rumsteak (3)
room 4% vg (1)
200gr ovenfrietjes (8)
champignonnen
Sla en tomaat

Tussendoortjes:
1 vitalinea chocomousse (2)
1 peer
1 sinaasappel
koffie met 3 petit beurre koekjes (3)

Voila, dit was het weer voor vandaag. Hopelijk hebben jullie terug een verse portie motivatie, als we het van de zon niet krijgen moeten we het bij mekaar zoeken he ;-)
Nog tips of opmerkingen --> laat maar weten e
Nog een prettig weekend
3 opmerkingen:

 1. Die borden van u zijn altijd zo mooi gedresseerd...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Tessy... Ik ben ook een blog begonnen, omdat ik mijn inspiratie een beetje kwijt was. En je kent Marie-Ange, hé?! Zo tof dat jij ook zo enthousiast bezig bent met taarten/cupcakes/toestanden. Het boekje van Lindsay is er sinds deze week ook (ik heb het besteld bij haar) en dat bakken is één ding, maar ja, dan moet je ook proeven hé?! Nu, het bakken is ook mijn grote hobby, en gelukkig lukt het me vrij goed om er af te blijven. Op dit moment staan er nog twee cupcakes en vier macarons in de keuken! :-)
  Groetjes en nog veel succes!
  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hey hilde, het is soms moeilijk om te combineren he, ik zit vandaag met een taart/cupcake marathon voor school en er passeren ier ongelofelijk lekkere dingen: aardbeien bavarois, hazelnoot mascarpone, nutella botercreme, ik wil er de punten niet van uitrekenen, denk da'k meteen van mijne sus draai hahaha. Als es op m'n ander blogje gaan kijken hilde?
   --> http://kaartentaartateljee.blogspot.be/

   Verwijderen