woensdag 27 maart 2013

Dag 55 jeey t'zonneke gezien

Hallo iedereen,
ik voel me fantastisch vandaag, man man wat deed dat zonneke deugd, en zo een beetje in een hoekje uit de wind kon je zoooooo genieten van de lente :-) Mijn batterijen zijn alvast toch terug een beetje opgeladen.
Omdat ik me vandaag al zo fantastisch voelde met dat zonnetje en mijn 'slechte' dag van gisteren me vergeven was, had ik mezelf voorgenomen om flink te zijn :-) En dat heb ik ook gedaan. Ik had er zelfs geen zin in.
mijn dagplanning:
ontbijt:
200gr platte kaas (2)
30gr all bran (2)
2 kiwi's

middagmaal:
2 boterhammen (4)
1 el pickels (*)
1 schelletje hesp (1)
goe veel sla op mijn boterham
2 tassen paprika soep

avondmaal:
150gr patatten (3)
120gr gegrilde biefstuk (3)
gewokte groenten
1 kl boter (1)
1 el ketchup (1)

tussendoortjes:
1 banaan
1 yoghurt 0%
1 sinaasappel
1 pudding vitalinea (2)

Hoewel ik vandaag ontzettend goed gegeten heb, kom ik toch niet aan mijn dagpuntentotaal. Ik ga me nu niet volproppen met vanalles om er toch te geraken, ik ga der maar van uit gaan dat door mijn schade van gisteren het mij nie kwalijk genomen zal worden dat ik vandaag es minder punten eet?
Vandaag es geen foto'ke van mijn avondeten ( vergeten )
morgen weegdag, weer met een dubbel gevoel! k weet nog niet of ik me op de weegschaal ga nestelen, flauw he van mij eigenlijk :s we zien wel
tot morgen?

2 opmerkingen:

  1. Je mag niet altijd zo negatief ingesteld zijn tov de weegschaal. Ok je hebt mss wel een slecht verleden gehad, maar de laatste keren ben je iedere keer gewicht kwijt. Je doet het zo goed! Een beetje zelfzekerder zijn kan echt geen kwaad ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. gewoon op die weegschaal staan, het kan maar een + - of gelijk zijn, gewoon erop gaan staan "hij gaat niet bijten hoor" en je zal zien dat het al bij al nog wel meevalt, en is het een +ke dan wordt je direct wakker geschud.

    BeantwoordenVerwijderen