dinsdag 17 september 2013

dinsdag 17 september

Hallo iedereen,
t'is de ganse dag redelijk weer geweest, en dan heeft ne mens al es gedaan met werken en wilt em gaan lopen en begint het te regenen :'( Om het sch**t te krijgen he.
ik wil nu even de gelegenheid nemen om een vriendin van mij in de bloemetjes te zetten. Ze is ook al een tijdje bezig met te weight watcheren, en vanmorgen toonde de weegschaal op haar cursus in Roeselare maar liefst 15,2 kg lichter aan. Dikke proficiat maat ! Oh en als er volgertjes zijn die mijne maat ook es willen proficiateren, haar naam is Nathalie en je kan gerust je felicitaties in de opmerkingen vanonderen bijschrijven.

mijn dagplanning, GROEN! (oftewel telvrij)

ontbijt:
platte kaas met crunshy delhaise

middagmaal:
koude patattjes
koude suikerboontjes
2 hard gekookte eitjes
1 el light mayo (1)
ooops tis op ;-)
kerstomaatjes

avondmaal:
patattjes
bloemkool
biefstuk
1kl boter (*)
ww kaassaus (1)

tussendoor:
courgettesoep
banaan
appel
mandarijntjes

Vandaag werden er 2 dingen gevierd op het werk. Ons Caroline kreeg een nieuwe voordeur en onze chef 'vierde' vandaag zijn 40 jaar dienst bij barco. Allemaal wel heel leuk enzo maar de nodige chocolaatjes zijn weer de revue gepasseerd. Een mini leo van ons Caroline en maar liefst 3 pralines van onze chef.Ik heb alles netjes aanvaard en wijselijk in mijn burolade gestoken. Die pralines roken nogthans lekker ze gooooh. 
Voila sie dit was het weer voor vandaag. Morgen weer een half dagske werken en dan een half dagske rondrijden met de meiden van her naar der :) De dagtaak van een mama is soms pfieuw .. 
allez tot morgen !


6 opmerkingen:

 1. Goed bezig Nathalie!!!

  En ons Tessy heeft haar bord netjes leeg gegeten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat Nathalie! Ge doet da goed!!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. proficiat aan je maatje nathalie!!
  mag ik eens vragen gebruik jij jou spaarpunten niet? (of heel weinig?)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hey maya, tuurlijk gebruik ik mijn spaarpunten, de ene week al wat meer of de andere, maar ik laat ze zeker niet aan de kant staan ze :-)

   Verwijderen
 4. Dank u ze maatje, en alle andere natuurlijk ook! Ik verlangde al een paar weken om toch maar die 15 te halen! En eindelijk ik ben er, jaja dat voelt zo goed:-) op naar de 20 zeker maar met zo'n privé coach als tessy zal ik er wel geraken!

  BeantwoordenVerwijderen