woensdag 11 september 2013

woensdag 11 september

Hallo iedereen,
hoe ist het met ons vandaag? Leuke woensdag gehad? Ik heb net gezien dat er alweer 2 volgertjes bijgekomen zijn, welkom aan deze leuke persoontjes (misschien even naampje meegeven in de opmerking  vanonderen) Ik hoop jullie van harte ten dienste te zijn en ik hoop dat ik jullie verwachtingen kan volbrengen.
Vandaag ben ik eens gaan horen bij de L&L hier aan de deur of ze nog een verkoopster nodig hadden. Al vraag ik me wel af wat zo'n meid dan verdient? Als iemand mij hierbij info kan geven, graag ;-)
Binst dat ik daar was heb ik dan maar meteen een nieuwe loop outfit en een nieuwe pijama gekocht, ah ja, het een volgt het ander op he, eerst inspanning en dan ontspanning :p
mijn pijama'tje met bijpassend fleeceke
den achterkant van m'n pijama'ke


mn'ne 'workout' outfit


mijn dagplanning: TELVRIJ


ontbijt:
platte kaas met all bran plus

middagmaal:
2 ww boterhammen
platte kaas
2 kiwi's

avondmaal:
rijst
kipfilet
champignons

wokgroentjes

tussendoor:
1 banaan
1 mandarijn

Voila ik ga nu mijn nieuw 'workout' teneu'ke aandoen want ik moet sebiets nog na den BOKWA, benieuwd wat we vandaag weer gaan bijleren. Voor iemand die niet weet wat BOKWA is, je moet es zien op you tube ofwel door hier te klikken
Tot morgen iedereen -xxx-

6 opmerkingen:

 1. Ik heb daar eventjes gewerkt (uiteraard als jobstudent) maar daar werk ik nooit meer! Het was de winkel in Brugge (steenstraat) en ze konden mij maar een uurtje voordien bellen om te vragen of ik kon komen werken. Ook moest ik samenwerken met de dochter van de bazin in de winkel die niets anders deed dan enkel zelf kleding passen. Ik moest dus al het werk doen. Ik ben een ervaring rijker, maar zeker nooit meer. Maar uiteraard, ik was een jobstudent eh :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo
  Mijn naam is Sylvie en ik ben reeds 13 jaar bezig met ww en life time member met veel ups en downs. Momenteel terug een 5 tal weken bezig en ik ben nog een halve kilo verwijderd van mijn streefgewicht.:-)
  Ik vind je nieuwe pyjama heel tof, zou er zo ook wel eentje willen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hey sylvie, welkom op mijn bescheiden blog, ik hoop dat ik je hier vaak mag verwelkomen en als er iets is of als je zelf een tip hebt voor mij, voel je vrij he .. ;-)
   Oh ja en mijn pijama ... van L&L ;-)

   Verwijderen
 3. Ziet er weeral eens heel lekker uit! Die all bran plus is niet zo mijn ding, roer je die gewoon onder de platte kaas?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hey veerle, in het begin was ik ook zo tuk niet op dien all bran, maar nu vind ik het meevallen hoor, ik laat hem ietwat 'weken' in mijn platte kaas, dat hij echt papperig komt :-)

   Verwijderen