donderdag 14 februari 2013

dag 14 --> weegdag!

Vandaag weer donderdag! Weegdag!
Ik had vanmorgen plots een geniale ingeving, ik zou voor mijn collega weight watchers assistentes een valentijntje maken. Ik zou een mooi cupcake doosje maken en een lekkere cupcake bakken voor erin.


 Lekker receptje gevonden in de 365 dagen kookboek, en alle ingrediënten in huis gehaald. Tot daar alles goed ... Alles afgewogen en klaargemaakt gelijk in den boek, en in den oven gestoken op 150 graden, gelijk in den boek. Alweer alles goed verlopen. Maar dan ... Ik heb nu al het een en ander afgebakken in mijn leven, maar zo'n cupcakes heb ik toch nog nooit uit m'n oventje gehaald ze, hahahahaha. Der moet iets mislopen zijn want van zodra ze uit de oven kwamen, zakten ze ineen gelijk ne zak patatten :s
Nu ja heb dan maar gewone cupcakes gebakken voor in m'n doosjes. Tot zover mijn cupcake verhaal.
Mijn resultaat op de weegschaal, zijn jullie benieuwd? t'Was fantastisch goed, der was weer 2kg af. Onvoorstelbaar! Nu ik moet zeggen dat de bezoekjes die jullie brengen en de reacties die jullie achterlaten op mijn blog ENORM motiverend zijn, echt, t'doet echt deugd! Hopelijk blijft het zo evolueren met die 'minnekes' want ons Marie Ange heeft weer leuke dingen in't vooruitzicht.

Ze heeft nu een nieuw systeempje met 'steentjes'. Het is de bedoeling van zoveel mogelijk steentjes te verzamelen, per 'min' op de weegschaal krijg je een steentje bij! Komt goed uit, want ik zou graag tegen van de zomer een tuinpad aanleggen ;-)

Nu tot zover mijn ahum 'korte' inleiding, hier komt mijn dagplanning:

ontbijt:
2 boterhammen
1 el effi confituur aardbei
1 kl boter
1 light yoghurt 0%

middagmaal:
2 boterhammen met ww kaas
1 kl boter
portie rauwkost
1 el light vinaigrette

avondmaal:


broodje gezond met oa
sla, tomaat, wortel, zilverui, augurk
1 el light vinaigrette

tussendoortjes:
1 appelsien
1 peer
3 van mijn mislukte cupcakes ( ze waren wel lekker ze, ma ze zagen der nie uit!)
  ps, mijn zelfgemaakte cupcakes kwamen op 1,5 pp van 1

Voila, dit was mijn dagplanning voor vandaag. De week planner voor de volgende week ligt al klaar en der staan toch al een paar receptjes op die ik toch wel eens wil proberen. Ook mijn cupcakes geef ik niet op! Ze zullen lukken!
Lieve menskes, ik wens je nog een goeie avond en hopelijk tot morgen (mmm morgen, dan zijnt frietjes)4 opmerkingen:

 1. De aanhouder wint he ;-) En ik denk dat je nog veel steentjes zal mogen sparen voor je tuinpad. Wat is de bedoeling dan met die steentjes??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. der wordt iets met wellness verloot, maar k'was gisteren bezig met de assistenten tafel op te ruimen en heb het nie allemaal goed gehoord. Misschien kan Marie Ange beetje verduidelijken?

   Verwijderen
 2. héél goed bezig! en je doosjes zijn super geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad mijn valentijn-doosje van Tessy pronkt hier op mijne bureau !! 't is zoooooo schoon en lief hé

  De bedoeling met de steentjes is = zoveel mogelijk steentjes bijeen sparen want halfweg juli wordt er een professionele fotoshoot + makeover weggeloot aan één van mijn cursistjes !

  Niet te vergeten, hoe méér steentjes betekent ook GEWICHTSVERLIES hé en heeft men een nieuw moddelleke tegen dat de fotoshoot er aan komt !

  Van Torhout tot Oostkamp tot Meulebeke en Wevelgem zijn we in de ban van "steentjes" en "zakjes"

  dikke knuffel

  de coach

  BeantwoordenVerwijderen