donderdag 13 juni 2013

donderdag 13 juni --> weegdag

Jah, we hadden het gedacht he! Een plus op de weegschaal, mijn 2e in mijn hele afslank avontuur. Paar verkeerde keuzes gemaakt, maar nu weten we wel beter. Met de uitleg van marie ange over da ventje op zijne velo?! Da ventje dat 'verbranding' heet, kan ik het allemaal een beetje meer plaatsen. Doordat ik zo intensief beginnen sporten ben is mijn lichaam een beetje gaan stockeren. Omdat dat 'ventje op z'nne velo' bang was dattie geen genoeg voedsel ging hebben om te verbranden, en omdat ie der meer nodig had met dat ik nu gaan sporten ben, is ie beetje gaan stockeren voe tegen dattie zonder viel. Dus mischien wat terugkeren op de buikspieren en de push ups en op t'gemak opbouwen ipv te denken dat je de wereld kan verzetten in 1 keer. Die les heb ik nu wel geleerd en ben blij dat er zich morgen een nieuwe week aanbied, dat ik alles opnieuw kan inplannen en misschien beter nadenken over mijn dagplanning.

mijn dagplanning:
ontbijt:
250gr platte kaas (2,5)
30 gr crunshy delhaise (3)
1 kiwi

middagmaal:
sla en tomaat
100Gr hesp (3)
1el dressing (1)

avondmaal:
lasagne weight watchers (7)

tussendoortjes:
1 zakje ww chips (2)
1 reep ww (2)
1 banaan
1 appel

Vanaf morgen een nieuwe start, de start 2 run zal blijven, en de zwemsessies waarschijnlijk ook, maar ik zal mijn menu iets aanpassen zodat mijn lijf niet met honger blijft zitten na het sporten. Dit wordt terug een uitdaging hoor, omdat ik absoluut wil blijven lopen en dat ik graag die 5 km zou willen lopen. Jullie zullen mij wel steunen he? Ja toch?
tot morgen-xx-

9 opmerkingen:

 1. En wa was het resutaat? Je moet anders de ww produkten kopen zoals hesp, kippewit, daar mag je meer van eten vb: hesp 2sneetjes voor 1p.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. tuurlijk gaan we je steunen, en nu je weet wat je moet doen zal het zeker lukken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En toch ben je goed bezig! Als je eens kijkt waar je al staat op de maanden dat je bezig bent! Ik wou dat mijn resultaat ook zo goed was

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Idd, Veerle heeft gelijk! Toch nen dikke proficiat!!! En spieren wegen ook meer dan vet he ;-)
  Go for it!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fantastisch toch dat je niet bij de pakken blijft zitten!
  Gewoon volhouden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat heeft geen zin he marijke, we doen gewoon verder, maar dankzij jullie steun is de appel een beetje minder zuur om tte verwerken -xxx-

   Verwijderen