maandag 4 november 2013

maandag 4 november

Hallo hallo,
t'schijnt dat wij een afspraak hadden vandaag? Ik zou terug beginnen met mijn motivatie blog. Gelukkig dat ik er op tijd op dacht, sebiet ging ik nog op winterslaap hehehe.
K'heb wel een klein probleempje met mijn weegschaal :s
Toen ik er deze morgen ging opstaan kwam er op LO ! Wilt dit nu zeggen dat ik dringend aan lichamelijke opvoeding moet gaan doen en onder druk moet gaan sporten of zou dit willen zeggen dat mijn batterij plat is? (low battery)?
Hmm in ieder geval, we zijn vandaag weer gestart met een verse pagina in mijn eetdagboek. De voorbije week is er niet veel geschreven geweest, om niet te zeggen niets, maar vanaf vandaag komt daar weer verandering in. Tenzij natuurlijk dat jullie nu op jullie gemakjes waren en liever niet meer gestoord worden met den bla bla van ne weight watcher?

mijn dagplanning: --> GROEN!
ontbijt:
platte kaas
crunshy delhaise
2 kiwi's

middagmaal:
gekookte wortels (koud)
gegrilde kipfilet (koud)
2 patattjes (koud)

avondmaal:
spaghetti bolognaise met americain

tussendoor:
kerstomaatjes
2 appels
1 potje natuuryoghurt 0%

Voila, dit was dan weer de post van vandaag. Morgen volgt er terug een groene dag. Nu ben ik toch wel es benieuwd hoevelen onder jullie mij gemist hebben? In ieder geval, wij hebben ons super geamuseerd vorige week in nederland. Kids hadden een super vakantie, en geef toe, gelukkige kinderen maken gelukkige ouders, niet?
tot morgen lieve schatten -xx-6 opmerkingen:

 1. Tuurlijk hebben we je gemist! blij je terug te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. joepie ons tessy is terug!!!!! blogje gemist zulle waar moeten we anders inspiratie halen? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb alle dagen aan u gedacht! Moest wel alle dagen dezelfde blogpost herlezen ;-) Maar hopelijk heb je uw batterijen voldoende kunnen opladen om er weer vollen bak tegenaan te gaan!
  Very glad to have you back!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. blij te horen da je een leuke week achter de rug hebt en natuurlijk zijn we blij dat je terug op je blog schrijft

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog geen klein beetje blij dat je terug bent met je blog ze Tessy !!!! Hoe zouden wij anders de week door geraken van weging tot weging ;-)

  BeantwoordenVerwijderen